Genvejen til effektiv produktudvikling                             

EFB Elektronik Nordic A/S er specialiseret inden for løsninger til datatransmission samt IT-netværksudstyr. Selskabet er en del af TKH gruppen, og har siden 1988 leveret elektronikløsninger til el- og teknik branchen. I Danmark bygger EFB-Elektronik videre på S-COM og VMC´s erfaringer.

Udfordring og løsning

Da Kim Sørensen, direktør i EFB-Nordic, fik en unik idé til et koncept, som ville revolutionere installationsbranchen, var hans største udfordringer mangel på tid og projektledelse af product management delen.

EFB-Nordic kom i dialog med Nevico og hurtigt blev et tæt samarbejde stablet på benene og et intenst forløb kunne begynde. Der var behov for at definere en stærk business case, udarbejdelse af en strategisk gennemarbejdet roadmap samt en markedsanalyse- og strategi.

For Kim Sørensen var det vigtigt at finde den helt rette samarbejdspartner, som kunne opfylde de ønsker EFB havde:

“Det var vigtigt for os at indgå et tæt samarbejde med nogle, som både havde nøglekompetencer inden for Product Management, men som også kunne udfordre os. Det fandt vi hos Nevico og hurtigt fandt vi både nøglekompetencer og kreativitet,som har været medvirkende til et godt resultat i vores udviklingsprojekt.

Inden for den aftalte periode blev der udarbejdet et strategisk oplæg til grundlag for udviklingen af det nye koncept. Hele tiden med en kommerciel vinkel in mente.

EFB-Nordic er nu klar til at tage næste taktiske skridt i selve udviklingen af løsningerne.

”Vi viste fra start til slut, hvor vi var i processen. Sætter vi gang i udviklingenaf produkterne er vejen også lagt ud foran os, hvilket giver en vigtig tryghed” slutter Kim Sørensen.